Menu Sluiten

waterschade voorkomen


Waterschade voorkomen

waterschade voorkomen

Een familiale kmo opgericht in 1975 actief in de renovatie van gebouwen het onderhoud en het preventieve onderhoud ervan. Het perfecte beheer van sanitaire installaties en de waterdichtheid binnen de gebouwen laat ons toe ernstige waterschade te voorkomen met inbegrip van de cordinatie en de uitvoering van alle waterschade voorkomen bedrijf vereiste handelingen de mogelijkheden van waterschade voorkomen We voeren eveneens werken uit inzake de bluswaterbeveiliging de behandeling van afvalwater wateroverdrukinstallaties waterzuiveringsinstallaties waterbehandeling verzachten van water corrosiewerende behandeling filtering enz. En waterafvoer ontvetter scheiding van koolwaterstoffen enz. Onze werkzaamheden in het ziekenhuismilieu en het industrile milieu hebben ons referenties gegeven inzake persluchtinstallaties vacuminstallaties installaties voor medicinale gassen en andere technische uitrustingen. Onze onderneming is erkend door kvbg koninklijke vereniging van belgische gasvaklieden voor de uitvoering van nieuwe installaties en renovaties voor aardgas waterschade voorkomen offerte aanvragen Naast het uitruimen en ontsppen van .

berchem 32 03 285.94.50 merksem 32 03 645.46.30 mortsel 32 03 844.66.74 home axioma over ons. maak even kennis gezinnen ons aanbod voor gezinnen bedrijven ons aanbod voor uw bedrijf faq veelgestelde vragen contactcontacteer ons kantoor berchem kantoor merksem kantoor mortsel blog preventietips voor uw woning meer info bekijken over waterschade voorkomen 28 oktober 2015 elk jaar onstaan in ons land meer dan 20.000 branden. De meeste van die branden die vaak veel materiele schade en menselijk leed veroorzaken zijn echter eenvoudig te voorkomen. 5 tips om brand te voorkomen of de gevolgen te beperken. installeer een of meerdere rookdetectoren. Reinig na elk gebruik de filter van uw droogkast waterschade voorkomen gespecialiseerde bedrijven Gebruik nooit water om een friteusebrand te blussen gebruik een vochtige doek of een branddeken bedek nooit uw radiatoren onderhoud op regelmatige tijdstippen uw verwarmings en of uw warmwaterinstallatie waarom kiezen voor waterschade voorkomen Vergeet ook de schoorsteen niet. Een schadegeval op twee in woningen is een waterschadedossier 5 tips die helpen waterschade voorkomen isoleer alle l.

Home wat we doen wie zijn we voor wie werken we referenties nieuws contact lamberto bouwexpertise lamberto is een expertisebureau gespecialiseerd in het voorkomen analyseren en oplossen van bouwproblemen in belgi meer info bekijken over waterschade voorkomen Daarbij behartigen wij steeds de belangen van de bouwer. Expertise vorige 6 7 8 9 10 11 12 volgende categorien industrile projecten project management expertise bouwadvies crisismanagement sitemap disclaimer privacy eon internet marketing.